Ke zdravému životnímu stylu patří péče o tělo i duši. V péči o fyzické tělo jde o zdravou a vyváženou stravu, dostatek fyzické aktivity, dostatek kvalitního spánku a odpočinku. Také dodržování pitného režimu, což lze zařadit ke stravě. No a samozřejmě je důležitá i péče o duševní zdraví. Tam lze zařadit mnoho věcí. Od práce s emocemi, naučení zvládání náročných situací, meditaci, relaxaci, odpočinek, práci se stresem a spousty dalšího.

relaxační cvičení

I tak v průběhu našeho života dochází k různým změnám na našich tělech. I když budeme dodržovat zdravou životosprávu a další zásady, tak tělo můžeme udržovat v dobré kondici, ale změnám způsobeným stárnutí se stejně nevyhneme. Lze tyto příznaky mírnit, oddalovat anebo se snažit to udělat tak, aby to nebylo tak vidět. Velkým pomocníkem v boji proti vráskám, které jsou jednou z příznaků stárnutí, je kolagen hydrolyzovaný orcacollagen.cz. Pomáhá zlepšit elasticitu kůže a tím zmírňuje projevy stárnutí v podobě vrásek. Některé může pomoci vyhladit, zmírnit je a oddálit vznik nových vrásek. Pleť je také mnohem více pružnější a zdravější. Pomáhá také v boji s celulitidou.

péče o pleť

Jak jistě víte, tak kolagen je dobrý jak na pleť, tak také přispívá k rychlejšímu růstu vlasů a nehtů a podporuje jejich zdravější vzhled. S přibývajícím věkem také oceníte i to, že kolagen je nedílnou součástí v boji proti bolavým kloubům. Kolagen je možné doplňovat ze stravy, ale bohužel ho většinou do těla není možné dostat takové množství, které je potřeba. Lze tak užít různé doplňky stravy. Je nutné, aby byl kolagen kvalitní a neměl žádné vedlejší přísady, které by tělu spíše uškodili. Kolagen je tak skvělým pomocníkem pro ženy, ale i muže. Můžete ho vyzkoušet na vlastním těle a vyzkoušet si jeho účinky na sobě. Každý si zaslouží cítit se dobře v jakémkoli věku a nedělat si vrásky z věku ani starostí.